Політика конфіденційності

Сайт національної інформаційної кампанії #ЛікуйДобром www.likuidobrom.com.ua обслуговується в рамках діяльності громадської організації «ПРОЖЕКТОР», код ЄДРПОУ 43374872, юридичної особи, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України.

Ми ставимося з повагою до персональної інформації користувачів нашого веб-ресурсу, тому прагнемо захистити конфіденційність персональних даних, щоб створити комфортні умови користування сайтом і зберегти довіру до нашого проєкту.

На виконання вимог ЗУ «Про захист персональних даних» та General Data Protection Regulation (GDPR), а також з метою ознайомлення користувачів з порядком обробки персональних даних та заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних ми оприлюднили дану Політику конфіденційності. Положення даної Політики не поширюються на інші сайти.

Збір та використання персональних даних

Ми збираємо інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки та використання. Коли Ви відвідуєте наш веб-сайт, певні дані автоматично записуються на його сервери для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей. Записана інформація містить дані про країну, з якої Ви відвідали наш веб-сайт, назву Вашого Інтернет-провайдера, в деяких випадках Ваш ІР-адресою, дані про версію програмного забезпечення Вашого браузера, про операційну систему, веб-сайті, який Ви використовуєте, щоб відвідати нас. Залежно від обставин, така інформація дозволяє зробити висновки про те, яка аудиторія відвідує наш веб-сайт. Однак в даному контексті не використовуються жодні персональні дані. Використовуватися може лише анонімна інформація. Якщо інформація передається зовнішньому провайдеру, вживаються всі можливі технічні та організаційні заходи, які гарантують передачу даних відповідно до вимог чинного законодавства України про захист персональних даних. Будь-які зміни в Політиці конфіденційності будуть публікуватися на цій веб-сторінці. Це дозволяє Вам у будь-який час отримати інформацію про те, які дані у нас зберігаються, і про те, яким чином ми їх збираємо і зберігаємо.

Безпека

Заповнюючи форми на Docs.Google, посилання на які містяться на сайті, Ви підтверджуєте, що ознайомилися з положеннями Політики конфіденційності сервісу Google за посиланням і приймаєте всі її умови без заперечень, а також надали свою згоду на обробку і передачу персональних даних. Користувач своєю згодою з Політикою конфіденційності Google підтверджує, що він як суб’єкт персональних даних відповідно до положень GDPR, дав свою згоду Google, який виступає в якості контролера або процесора / оброблювачем або третьою особою в розумінні GDPR і використовує веб-сайт, на обробку його персональних даних. Окрему інформацію зазначених сервісів ми використовуємо і зберігаємо у себе.

Ви добровільно надаєте персональну інформацію, ми зобов’язуємося не використовувати, не обробляти і не передавати таку інформацію в спосіб, який виходить за межі вимог чинного законодавства України. Передача персональних даних може здійснюватися лише в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Ми зобов’язуємося дбайливо зберігати Ваші персональні дані і приймати всі запобіжні засоби для їх захисту від втрати, неправильного використання або внесення змін.

Використання файлів cookie

Ми використовуємо файли cookie для поліпшення роботи веб-сайту, а також для забезпечення певних налаштувань нашого веб-сайту для кожного користувача.

Cookie-файли — це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск вашого комп’ютера або в мобільний пристрій для того, щоб ви могли більш ефективно користуватися нашим веб-сайтом. Cookie-файли не містять жодної персональної інформації про Вас і можуть бути використані для ідентифікації окремого користувача. Нерідко файл cookie містить унікальний ідентифікатор, який є анонімним номером (генерується у довільному порядку) і зберігається Вашим комп’ютером. Деякі файли видаляються після завершення сеансу роботи з веб-сайтом, а інші залишаються у Вашому комп’ютері або в мобільному пристрої протягом більш тривалого часу.

Ви можете відключити збереження файлів cookie на своєму пристрої, вибравши у налаштуваннях свого браузера опцію «Не брати файли cookie». Слід пам’ятати, що більшість браузерів приймають файли cookie автоматично.

Відстеження за використанням сайту

Ми здійснюємо збір і збереження даних для цілей маркетингу та оптимізації з використанням технології Google Analytics.

Системою аналітики враховуються відомості з файлів cookie, ідентифікатори користувачів (наприклад, User ID) і рекламний ідентифікатор Android і IDFA для iOS. Термін зберігання даних в акаунті Google Analytics — 26 місяців. Після закінчення терміну зберігання дані автоматично видаляються.

Ознайомитися з Політикою конфіденційності Google можна за посиланням.

Зміна в Політиці конфіденційності

Дана Політика конфіденційності може бути переглянута в разі змін в законодавстві України або міжнародних нормативних актах, що регламентують умови збору, зберігання і обробки персональних даних, а також в разі змін на веб-ресурсі або в діяльності громадської організації «ПРОЖЕКТОР». Всі правки будуть оприлюднені і внесені в цю Політику конфіденційності.